HYPNOSETILBUD TIL BORGERE MED FØLGER EFTER EN HJERNESKADE ELLER HJERNERYSTELSE


Borgere med følger efter en hjerneskade eller hjernerystelse kan modtage 4-8 gange suggestionsbaseret hypnose, af en neuropsykolog med uddannelse indenfor hypnoterapi.


Hypnosen er målrettet senfølger som nedsat korttidshukommelse, træthed, nedsat overblik og koncentrationsevne.


Metoden er udviklet og afprøvet i Danmark under ledelse af psykolog Jonas Lindeløv og publiceret i et videnskabeligt tidsskrift Brain, og har vist meget positive resultater på arbejdshukommelse for borger ramt af en hjerneskade.


Vi tilbyder som udgangspunkt fire sessioner af ca. én times varighed.  Terapeuten følger en nedskrevet manual, baseret på suggestioner som læses højt. Samtidig tilbydes rådgivning start og slut forløbet omkring håndteringsstrategier i hverdagen. Hypnosen foregår som udgangspunkt på BOMI.


En forudsætning for at modtage hypnosen er at man har sproglig forståelse, således man kan forstå det som bliver sagt under sessionen. Ellers er der ikke særlige forudsætninger for at modtage behandlingen, dog anbefales det ikke til borgere med en alvorlig psykiatrisk diagnose.


Kontakt os.

Vil du vide mere, så tøv ikke med at ringe til 46 34 86 00 og bliv stillet om til den relevante medarbejder – eller send en mail til bomi@bomi.roskilde.dk

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

*I henhold til gældende GDPR-regler, giver du med tilmeldingen samtykke til at vi må behandle dine oplysninger i vores system, alene med det formål at kunne sende dig vores nyhedsbrev.