Kurser på BOMI 2020


Kurset ”Synets indflydelse på balancen efter hjerneskade” har desværre ikke har haft nok tilmeldinger til at gennemføre, så vi har været nødt til at aflyse. Der arbejdes på at gennemføre kurset til efteråret, og nye datoer for dette kommer snarest muligt.


UDADREAGERENDE / PROBLEMSKABENDE ADFÆRD VED HJERNESKADE

Bo Hejlskov Elvén holder oplæg om problemskabende adfærd efter hjerneskade, fx udadreagerende og seksualiserende adfærd. Oplægget omhandler årsager til adfærden og hvordan den problemskabende adfærd kan vurderes, håndteres og forebygges af det faglige personale omkring borgeren.
Der inddrages cases med udgangspunkt i problemskabende adfærd ved hjerneskade.


TID OG STED

Kurset afholdes på BOMI d. 25. august og 15. september 2020, kl. 9.00-16.00.


Læs mereHJERNETRÆTHED OG ENERGIFORVALTNING

Formålet med kurset er at formidle viden om mulige årsager til hjernetræthed, hvordan vi som professionelle kan undersøge og registrere trætheden, samt hvordan vi kan arbejde målrettet med energiforvaltning, mono- og tværfagligt. Undervisningen veksler mellem oplæg, fælles refleksioner og case arbejde. 


TID OG STED

Kurset afholdes på BOMI d. 2. september + 30. september 2020, kl. 8.30-15.30.


Læs mere

 

SANSEINTEGRATIONSBEHANDLING SOM METODE I DET ERGOTERAPEUTISKE BEHANDLINGS- OG SUPERVISONSARBEJDE

Sanserne, sansestimulering, sanseintegration, sansemodulation, deeskalerende tilgang, lowarousal metode, Snoezel, sanserum… Kært barn har mange navne, som det gamle ordsprog siger, og der kan være behov for at få afklaret, hvad der er op og ned i denne jungle af ord og begreber – hvad er erfaringer og hvad er evidens, pædagogik og terapi? 
De to kursusdage vil tilstræbe af få afklaret de forskellige begreber i forhold til hinanden og præsenteret metoder til afdækning af sensoriske udfordringer og behov samt intervention. 

TID OG STED 
Kurset afholdes på BOMI d. 6.-7. oktober + d. 24. november 2020 kl. 8.30-15.30.

Læs mere

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

*I henhold til gældende GDPR-regler, giver du med tilmeldingen samtykke til at vi må behandle dine oplysninger i vores system, alene med det formål at kunne sende dig vores nyhedsbrev.