Kurser på BOMI 2019


Basis hjerneskade, neuropsykologi og neurorehabilitering

Dette kursus formidler en grundlæggende viden om hjernen og hjerneskader og giver en basal introduktion til neuropædagogik.

Hjernetræthed og energiforvaltning

Formålet med kurset er at formidle viden om mulige årsager til hjernetræthed, hvordan vi som profes-sionelle kan undersøge og registrere trætheden, samt hvordan vi kan arbejde målrettet med energi-forvaltning, mono- og tværfagligt. 

Neuropædagogik i praksis

Formålet med kurset er at give viden om og forståelse for den hjerneskadede borgers reaktioner i dagligdagen, samt hvordan inddragelse af neuropædagogiske strategier i hverdagen og genoptræning kan fremme den hjerneskadede borgers funktionsniveau og mål. 

Synets indflydelse på balancen efter hjerneskade

Formålet med kurset er at give deltagerne et bedre grundlag for at afdække og vurdere, hvorvidt der er tale om  syns- og balancevanskeligheder, der udgør en barriere for hverdagslivet. Derudover få bedre mulighed for at målrette interventionen, ift. hvad terapeuten selv kan implementere i træningen, og hvad der er en tværfaglig opgave. 

 

Kontakt os

Vil du vide mere, så tøv ikke med at ringe til 46 34 86 00 og bliv stillet om til den relevante medarbejder – eller send en mail til kursus@bomi.roskilde.dk