Kurser på BOMI 2021


HJERNETRÆTHED OG ENERGIFORVALTNING

Formålet med kurset er at formidle viden om mulige årsager til hjernetræthed, hvordan vi som professionelle kan undersøge og registrere trætheden, samt hvordan vi kan arbejde målrettet med energiforvaltning, mono- og tværfagligt. Undervisningen veksler mellem oplæg, fælles refleksioner og case arbejde.


TID OG STED

BEMÆRK ÆNDRING: På baggrund af regeringens nye planer for gradvis genåbning af Danmark, har vi på BOMI valgt at udskyde datoerne for kurset ”Hjerneskadetræthed og energiforvaltning”.


Første kursusdag er flyttet til d. 19. maj 2021.


Anden kursusdag er flyttet til d. 9. juni 2021.


Begge kursusdage kl. 8.30-15.30, med mulighed for morgenmad fra kl. 8.00.


Det betyder også, at tilmeldingsfristen er ændret til d. 29. april 2021, hvis du skulle have nogle interesserede kollegaer.


Læs mere

 

TEMADAG: INTRODUKTION TIL SANSESTIMULERING OG SANSEINTEGRATION I ET NEUROPÆDAGOGISK PERSPEKTIV

Formålet er at give deltagerne introduktion til sansestimulering og sanseintegrations teori, metoder og redskaber. Introduktion til hvordan man som personale kan arbejde med at stimulere sanserne, forebygge sansedeprivation og overstimulering samt styrke de grundlæggende sanser hos borgeren. Deltagerne får basal viden om, hvordan styrkelse af de grundlæggende sanser og særligt muskel- og ledsansen kan give en oplevelse af mere ro hos borgeren.


TID OG STED

Temadagen afholdes på BOMI den 7. juni 2021 med tilmeldingsfrist d. 1. maj 2021 og den 20. september 2021 med tilmeldingsfrist d. 15. august 2021


Læs mereSYNETS INDFLYDELSE PÅ BALANCEN EFTER HJERNESKADE 

Kurset giver en grundlæggende viden om synets betydning for dagligdagsfunktioner og balanceevnen, samt hvordan ændringer i synsfunktionen kan vise sig i praksis. Formålet er at give deltagerne et bedre grundlag for at afdække og vurdere, hvorvidt der er tale om syns- og balancevanskeligheder, der udgør en barriere for hverdagslivet. Derudover få bedre mulighed for at målrette interventionen, ift. hvad terapeuten selv kan implementere i træningen, og hvad der er en tværfaglig opgave. 


TID OG STED 

Kurset afholdes på BOMI i Kursuslokalet onsdag d. 15-16 september, onsdag d. 22. september samt torsdag d. 4. november 2021 kl. 8.30 – 15.30.

Læs mere

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

*I henhold til gældende GDPR-regler, giver du med tilmeldingen samtykke til at vi må behandle dine oplysninger i vores system, alene med det formål at kunne sende dig vores nyhedsbrev.